Werkwijze

Tijdens of na het eerste contact per telefoon of mail bespreken we of we een persoonlijke afspraak maken. Tijdens een persoonlijke afspraak krijgen wij een goed beeld van jou als persoon en je kwaliteiten, vaardigheden en interesses.

Vervolgens mail je je bestaande CV en eventueel (profiel)foto’s naar info@cv-pimpen.nl We sturen je een bevestigingsmail met de afspraken en de prijs.
Na akkoord en betaling van 50% gaan we voor je aan de slag.

De tekst van je CV wordt overgenomen en waar nodig aangepast zodat de tekst inhoudelijk goed is en lekker leest. Je CV wordt mooi opgemaakt in een professioneel grafisch programma en geleverd als PDF document via e-mail. Creatief, zakelijk, modern, vernieuwend, serieus, vriendelijk, sportief, milieubewust, alles is mogelijk!

Na een correctieronde volgt de andere helft van de betaling, je krijgt een factuur via mail. Na de betaling levert MP Logo Design ook een hoge kwaliteit PDF die geschikt is voor drukwerk en een JPG en PNG voor social media. De PDF kan je als bijlage of afbeelding toevoegen aan je sollicitatie. De PNG of JPG kan je gebruiken op LinkedIn of Facebook.

Als je wilt kan je je CV dus zelfs laten drukken zodat je flyers hebt om uit te delen als je bij bedrijven langs gaat waar je zou willen werken.